dame utfører yoga-øvelse

I dagens stillesittende samfunn er bevissthet rundt trening og fysisk aktivitet viktigere enn noen gang. Forskning viser også viktigheten av trening for forebygging og rehabilitering av ulike smertetilstander. Vi har derfor satt sammen et variert tilbud som dekker de fleste behov.

Alle trenger fysisk aktivitet. Alle ønsker å komme i bedre form. Alle ønsker mindre smerter. Men ikke alle trives i store sentre med upersonlige forhold og lite oppfølging. Hos FRL trener du i små grupper med en til to instruktører til stede som har fokus på DEG! Alle instruktørene har lang erfaring og samarbeider tett med naprapatene (eller er naprapat selv!) for å sikre trygg og effektiv trening. Her betaler du for tilbudene du faktisk booker deg inn på – og det er ingen bindingstid.

FRL tilbyr et bredt spekter av trening i Herredssalen – både gruppetrening og individuell trening. Yoga, Pilates, Flex & Flow, barseltrening/aktiv med baby, seniortrening med naprapat, spesialisert trening for artrose og personlig trening er eksempler på hva vi tilbyr. Siden 1877 har Herredshuset vært åsted for mange viktige avgjørelser i Glemmen og Kråkerøy Herred, i Glemmen kommune og Fredrikstad kommune. Og nå har altså DU muligheten til å være ordfører for din egen helse i den gamle kommunestyresalen!

Så da sees vi da, ikke sant?

Timeplan for trening

Trykk på de ulike timene for å lese mer. Glem ikke at vi tilbyr PT-timer alle hverdager også!

[timetable id=»1″]

Vi tilbyr også

MammaMagetrening, treningsveiledning (sjekk vår «startpakke»!) og personlig trening på forespørsel; individuelt eller i små grupper.

Vi skreddersyr også opplegg for felles trening til din bedrift (hos oss eller på bedriften), ditt idrettslag eller hvorfor ikke din barselgruppe? Ta kontakt for mer info!