dame løper på bane

Trenger du hjelp til å starte med trening?

 

I dagens stillesittende samfunn er bevissthet rundt fysisk aktivitet viktigere enn noen gang. Forskning beviser også viktigheten av trening for forebygging og rehabilitering av ulike smertetilstander. Vi ser at mange virkelig trenger hjelp til å komme i gang med trening og at mange opplever det som vanskelig å gjennomføre hjemme. Mange er usikre og det er lett å gi opp. Vi har derfor knyttet til oss Siv Nilsrud. I samarbeid med Siv vil vi nå øke vårt tilbud om treningsveiledning.

Siv er utdannet personlig trener, rehabiliteringstrener og massør via Akademiet for personlig trening. Siv har jobbet med trening siden 1999 og er sertifisert gruppetreningsinstruktør i en rekke konsepter. Hun har bl.a. jobbet mye med trening for seniorer og gravide/barsel og er i tillegg sertifisert TRX instruktør.

Vi har satt sammen en «startpakke» for deg som vil i gang med treningen og som inkluderer kartleggingssamtale, undersøkelse, treningsprogram og en treningsøkt der vi går gjennom programmet:

  • Treningsveiledningen starter med en kartleggingssamtale og en undersøkelse. Basert på denne konsultasjonen, legger vi opp et treningsopplegg som er tilpasset deg, dine målsetninger og eventuelle begrensninger/skader du måtte ha.
  • Vi møtes så noen dager senere og gjennomfører selve treningsøkten. Du vil her få individuell oppfølgning og kyndig veiledning og korreksjon under hele treningsøkten. Dette gir en trygg og effektiv trening – alt i tett samarbeid med naprapat!
  • Ønskes videre oppfølging etter dette, tilbyr vi enkelttimer og pakker – og har ingen bindingstid på våre tilbud.

Start et bedre liv i dag – bestill en time for å komme i gang med riktig trening!