dame løper på bane

For optimal prestasjon er det viktig at nøkkelområder i kroppen er i balanse og fungerer tilfredsstillende. Spente muskler og stive ledd gjør at hele bevegelsesmønsteret endres. Kroppen blir presset til å utføre bevegelser i vinkler den ikke er skapt til. Resultatet er dårligere prestasjon og uforholdsmessig stor slitasje på enkelte strukturer. Til syvende og sist også en skade.

Enten du er eliteutøver eller mosjonist, kan du få skader av din aktivitet. Naprapaten innehar bred kompetanse på bevegelsesapparatet og idrettskader. Dette gjør at du med fordel bør oppsøke oss for utredning, behandling eller forebygging av skader. Nedsatt bevegelighet leder ikke bare til at man får forandret bevegelsesmønster, det reduserer også styrke, koordinasjon og utholdenhet som kreves i idretten. Naprapati kan derfor også kan brukes som en prestasjonsfremmende faktor. Vi søker svake lenker og kombinerer selvsagt manuell behandling med trening og andre nødvendige tiltak for din situasjon. Utover naprapatbehandling, tilbyr vi også hjelp til treningsopplegg og tilpasning av innleggsåler, samt holder kurs og foredrag etter ønske.

FRL har lang erfaring i behandling av idrettsutøvere. Vi har stått på sidelinjen i både nasjonale og internasjonale elitekonkurranser og vet hva som kreves. Enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver; din videre idrettskarriere starter hos oss. Velkommen!