Har du søkt naprapat Fredrikstad? Se våre priser her!
NNFs logo

Vi er medlem av Norges Naprapatforbund

Trenger du naprapat i Fredrikstad?

Fredrikstad Rygg- og Leddsenter (FRL) fremstår i dag som et veletablert naprapatsenter med tilholdsted i Traraveien 2 – det hvite herredshuset vis-a-vis Røde Mølle, i utkanten av Fredrikstad sentrum.

Bedriften ble grunnlagt i 1997, og drives i dag av naprapatene Kari Anne B. Jørgensen, Lars Antonsen og Kaja R. Gulbrandsen. I perioden 2003-2014 var FRL lokalisert i Glemmengata 55 (Hancobygget). Før dette har vi hatt tilholdssted på Family Sports Club i Frescoveien og i Fergestedsveien på Cicignon. I årene 2008-2013 hadde vi også en avdeling i Dikeveien på Rolvsøy, samlokalisert med Elixia. FRL er blant Norges eldste og mest erfarne naprapatklinikker, og har siden starten vært ledende på naprapati i Fredrikstad.

I tillegg til et bredt behandlings- og treningstilbud, kan vi også tilby bl.a. massasjekurs og ulike foredrag til privatpersoner, foreninger, idrettslag og bedrifter. Vi er også forhandlere av Superfeet og Biorthotics innleggsåler.

Naprapaten er klar til å hjelpe deg!

Våre naprapater har lang erfaring, går videreutdannelser regelmessig og ivrer etter å bistå deg i jakten på en mer bevegelig hverdag!

Samarbeid og dialog med andre yrkesgrupper, er for oss en selvfølgelighet. Vi har derfor etablert samarbeid med bl.a. fysioterapeuter, kognitiv terapeut, leger og psykologer. Våre naprapater er medlemmer av Norges Naprapatforbund og har pasient- og ansvarsforsikring. Våre tjenester dekkes av helseforsikringer og de fleste idrettsforsikringer.

Priser Fredrikstad Rygg- og Leddsenter:

  • Naprapat; pris vanlig behandling: 620kr
  • Trykkbølgebehandling inkl i naprapatbehandling: 750kr
  • Ren trykkbølgebehandling (kortere varighet): 500kr
  • Laserbehandling (kortere varighet): 300 kr
  • Personlig trening med PT: 550kr eller pakkeløsning
  • Personlig trening med naprapat – ta kontakt for pris
  • Gruppetrening: fra 150-195/økt (Klippekort 10 ganger 1250kr. Gjelder ikke yoga, Pilates eller Flex&Flow)
  • Ortopediske innleggssåler: 600kr

Vi tar i mot betaling med kontanter eller kort (BankAxept, VISA og Mastercard. Tilleggsgebyr på 1,2% for kredittkort). Ved fakturering tilkommer tilleggskostnader per behandling. FRL fakturerer ikke privatpersoner.

Kontakt oss for å bestille time her – eller ring 69319911!(Online booking er også på vei)

Medarbeidere på FRL

Naprapat

69319911

Fire år på Naprapathögskolan i Stockholm med eksamen fra 2005. Har videreutdannelse i artrosebehandling fra Syddansk Universitet i Odense, manipulasjonsteknikker, slyngebehandling/Neurac, medisinsk akupunktur og korrigerende funksjonell trening (STAC Professional 1+2). Naprapat for Stjernen Hockey i perioden 2005-2012 og har generelt bred erfaring innen idrettsmedisin. Har også jobbet som naprapat/personlig trener med rehabiliteringstrening som fokus. Lars ble utnevnt til beste student klinisk praktisk ved Naprapathögskolan!

Naprapat

69319911

Fire år på Naprapathøgskolan i Stockholm med eksamen fra 2003. Bakgrunn fra helsevesenet med rehabiliteringsarbeid. Har videreutdannelse i KISS/KIDD-behandling, medisinsk akupunktur og korrigerende funksjonell trening (STAC Professional 1). Kari Anne jobber mye med behandling av barn og har lang erfaring som naprapat mot bedriftsmarkedet. Hun er også sertifisert MammaMage-instruktør, Pilatesinstruktør, trener triathlon og har fortid som utøver innen rytmisk sportsgymnastikk og ballett.

Naprapat

69319911

Fire år på Naprapathögskolan i Stockholm med eksamen fra 2006. Hun har videreutdannelse i KISS/KIDD-behandling, medisinsk akupunktur, korrigerende funksjonell trening (STAC Professional 1), slyngebehandling/Neurac. Bred erfaring fra behandling av barn, forebyggende arbeid med bedrifter og som naprapat for Stjernen Hockey. Kaja er også sertifisert MammaMage-instruktør Pilatesinstruktør, samt arrangerer kurs i babymassasje.

Personlig Trener

69319911

Cathrine har jobbet som PT på fulltid de siste åtte årene, og er bl.a. utdannet personlig trener, treningsveileder og kostholdsveileder fra Norges Idrettshøyskole. Hun har også medisin grunnfag fra Atlantis Medisinske Høyskole. Et kjent ansikt for mange fra Elixia, Spenst, SATS og Evo! Hos FRL tilbyr Cathrine personlig trening, PT i små grupper, samt ulike former gruppetrening inkl bootcamp (sirkeltrening) inne og ute, mor/barn-timer, step og yoga-/Pilatesinspirerte timer.

Massør og rehabiliteringstrener

69319911

Siv er utdannet personlig trener, rehabiliteringstrener og massør via Akademiet for personlig trening. Siv har jobbet med trening siden 1999 og er sertifisert gruppetreningsinstruktør via SATS og ELIXIA. Hun har mange års erfaring og kjører alt fra sykkeltimer til styrketimer og dansetimer. Hun har jobbet mye med trening for seniorer og gravide/barsel og er i tillegg sertifisert TRX instruktør. Driver i dag Kråkerøy Trening. Hos FRL vil Siv tilby massasjetimer, treningsveiledning individuelt og gruppetrening, alt i tett samarbeid med naprapat.

Yogainstruktør

69319911

Tove ble introdusert for yoga da hun jobbet i gruppetreningsavdelingen i SATS og de tok inn yoga som en del av treningstilbudet. Tove tok sin første yogautdannelse gjennom SATS. Først grunnkurs i Norge, og deretter videregående kurs i Sverige. I 2012 deltok hun på utdannelse i Ashtangayoga og våren 2016 fullførte hun en 200 timers yogalærerutdannelse i Viryayoga Hun deltar jevnlig på workshops og yogareiser i inn- og utland og har praktisert med mange dyktige og spennende lærere fra hele verden. I tillegg til sin utdannelse som yogalærer er hun også utdannet pilatesinstruktør. Tove elsker å undervise yoga, og er opptatt av at alle skal ha en god og trygg opplevelse på yogamatten.

unni profilbilde

Kognitiv terapeut

99595363

Unni er utdannet kognitiv terapeut, vernepleier og familieterapeut. Hun har lang erfaring i arbeid med psykisk helse og har jobbet lenge i NAV. Unni tilbyr individuelle samtaler og samtaler i gruppe. Unni jobber også mye med funksjonsvurderinger for NAV, og kan også bl.a. hjelpe deg med eventuelle konflikter på arbeidsplassen. Hun arrangerer kurs for arbeidsgivere innen organisasjons- og endringsledelse – og også SMERTEMESTRINGSKURS her på FRL.