Har du søkt naprapat Fredrikstad? Se våre priser her!
NNFs logo

Vi er medlem av Norges Naprapatforbund

Trenger du naprapat i Fredrikstad?

Fredrikstad Rygg- og Leddsenter (FRL) fremstår i dag som et veletablert naprapatsenter med tilholdsted i Traraveien 2 – det hvite herredshuset vis-a-vis Røde Mølle, i utkanten av Fredrikstad sentrum. 

Bestill time her!

Bedriften ble grunnlagt i 1997, og drives i dag av naprapatene Kari Anne B. Jørgensen, Lars Antonsen og Kaja R. Gulbrandsen. I perioden 2003-2014 var FRL lokalisert i Glemmengata 55 (Hancobygget). Før dette har vi hatt tilholdssted på Family Sports Club i Frescoveien og i Fergestedsveien på Cicignon. I årene 2008-2013 hadde vi også en avdeling i Dikeveien på Rolvsøy, samlokalisert med Elixia. FRL er blant Norges eldste og mest erfarne naprapatklinikker, og har siden starten vært ledende på naprapati i Fredrikstad.

I tillegg til et bredt behandlings- og treningstilbud, kan vi også tilby bl.a. massasjekurs og ulike foredrag til privatpersoner, foreninger, idrettslag og bedrifter. Vi er også forhandlere av Superfeet og Biorthotics innleggsåler.

Naprapaten er klar til å hjelpe deg!

Våre naprapater har lang erfaring, går videreutdannelser regelmessig og ivrer etter å bistå deg i jakten på en mer bevegelig hverdag!

Samarbeid og dialog med andre yrkesgrupper, er for oss en selvfølgelighet. Vi har derfor etablert samarbeid med bl.a. fysioterapeuter, kiropraktorer, kognitiv terapeut, leger og psykologer. Våre naprapater er medlemmer av Norges Naprapatforbund og er autoriserte naprapater. Våre tjenester dekkes av helseforsikringer og de fleste idrettsforsikringer.

Priser Fredrikstad Rygg- og Leddsenter:

 • Naprapat; pris vanlig behandling: 690kr
 • Tillegg FOKUSERT trykkbølgebehandling 200kr (radiell trykkbølgebehandling uten pristillegg)
 • Ren fokusert trykkbølgebehandling (kortere varighet): 600kr
 • Funksjonell nevrologisk undersøkelse: 1000kr
 • Laserbehandling (kortere varighet): 400 kr
 • Fleksjons-/distraksjonsbehandling: 400kr
 • Fotterapi: 700kr
 • Personlig trening med PT: 650kr eller pakkeløsning på 1-10 behandlinger
 • Personlig trening med naprapat – ta kontakt for pris
 • Gruppetrening: fra 150-195/økt
 • Ortopediske innleggssåler: 650kr

Vi tar i mot betaling med kontanter eller kort (BankAxept, VISA og Mastercard. Tilleggsgebyr på 1,2% for kredittkort). Ved fakturering tilkommer tilleggskostnader per behandling. FRL fakturerer ikke privatpersoner.

Kontakt oss i dag; fyll i kontaktskjemaet under, ring oss på 69319911 eller bestill time direkte her!

Medarbeidere på FRL

Naprapat

69319911

Fire år på Naprapathögskolan i Stockholm med eksamen fra 2005. Har videreutdannelse innen funksjonell nevrologi og spesialiserer seg kontinuerlig. Har bl.a. også videreutdannelse i artrosebehandling fra Syddansk Universitet i Odense, manipulasjonsteknikker inkl dropteknikk og medisinsk akupunktur. Naprapat for Stjernen Hockey i perioden 2005-2012 og har generelt bred erfaring innen idrettsmedisin. Lars ble utnevnt til beste student klinisk praktisk ved Naprapathögskolan!

Naprapat

69319911

Fire år på Naprapathøgskolan i Stockholm med eksamen fra 2003. Bakgrunn fra helsevesenet med rehabiliteringsarbeid. Har videreutdannelse i KISS/KIDD-behandling, medisinsk akupunktur og korrigerende funksjonell trening (STAC Professional 1). Kari Anne jobber mye med behandling av barn og har lang erfaring som naprapat mot bedriftsmarkedet. Hun er også sertifisert MammaMage-instruktør, Pilatesinstruktør, trener triathlon og har fortid som utøver innen rytmisk sportsgymnastikk og ballett.

Naprapat

69319911

Fire år på Naprapathögskolan i Stockholm med eksamen fra 2006. Hun har videreutdannelse i KISS/KIDD-behandling, medisinsk akupunktur, korrigerende funksjonell trening (STAC Professional 1), slyngebehandling/Neurac. Bred erfaring fra behandling av barn, forebyggende arbeid med bedrifter og som naprapat for Stjernen Hockey. Kaja er også sertifisert MammaMage-instruktør Pilatesinstruktør, samt arrangerer kurs i babymassasje.

Personlig Trener

69319911

Cathrine har jobbet som PT på fulltid de siste åtte årene, og er bl.a. utdannet personlig trener, treningsveileder og kostholdsveileder fra Norges Idrettshøyskole. Hun har også medisin grunnfag fra Atlantis Medisinske Høyskole. Et kjent ansikt for mange fra Elixia, Spenst, SATS og Evo! Hos FRL tilbyr Cathrine personlig trening, PT i små grupper, samt ulike former gruppetrening inkl bootcamp (sirkeltrening) inne og ute, mor/barn-timer, step og yoga-/Pilatesinspirerte timer.

Carina fotterapeut Fredrikstad

Fotterapeut

47930099

carinabarefotter@gmail.com

Fra oktober 2019 har Carina og BareFøtter flyttet inn i våre lokaler! Carina er en autorisert fotterapeut  – og behandler og forebygger ulike fotproblemer. Utdannet fotterapeut i 2015 og også utdannet hudpleier i 2004. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål! Send henne mail på carinabarefotter@gmail.com eller ring 47930099 for å bestille time!

Yogainstruktør

69319911

Tove ble introdusert for yoga da hun jobbet i gruppetreningsavdelingen i SATS og de tok inn yoga som en del av treningstilbudet. Tove tok sin første yogautdannelse gjennom SATS. Først grunnkurs i Norge, og deretter videregående kurs i Sverige. I 2012 deltok hun på utdannelse i Ashtangayoga og våren 2016 fullførte hun en 200 timers yogalærerutdannelse i Viryayoga Hun deltar jevnlig på workshops og yogareiser i inn- og utland og har praktisert med mange dyktige og spennende lærere fra hele verden. I tillegg til sin utdannelse som yogalærer er hun også utdannet pilatesinstruktør. Tove elsker å undervise yoga, og er opptatt av at alle skal ha en god og trygg opplevelse på yogamatten.