pilates posisjon

Pilates med naprapat!

Tren Pilates i Herredsalen!

Naprapatene Kaja og Kari Anne holder Pilateskurs i den flotte salen vår tirsdager og torsdager. Her legges det stor vekt på individuell oppfølging, noe som understrekes av små grupper og at ved flere av kurstilfellene er begge tilstede og instruerer samtidig! Her har du alle muligheter til å få treningen til å passe deg! Se timeplan her.

Pilates ble utviklet av Josef Pilates tidlig på 1900-tallet og har etterhvert blitt en veldig populær treningsform – i 2005 var det over 11 millioner som trente Pilates regelmessig, og over 14000 instruktører  bare i USA! Pilates er delvis inspirert av yoga – men skiller seg fra yoga bl.a. ved at man fokuserer mer på kjernemuskulaturen, tøyningene er rytmiske og man bruker armer og ben mer i bevegelse under treningen.

Konsentrasjon, pust, bevegelighet, styrke, stabilitet, holdning og kroppskontroll er i fokus under treningen. Legger man til ordet «bedre» foran hvert av disse, får man de svært vanlige «bivirkningene» fra regelmessig Pilatestrening. Mange blir også kvitt smerter, får økt velvære og blir bedre på å takle stress. Pilates fungerer ypperlig som supplement til styrketrening og kondisjonstrening. Mange idrettsutøvere bruker også Pilates som prestasjonsfremmende trening.

Synes du dette høres spennende ut? Ta kontakt for påmelding og mer informasjon: Send oss melding under,  klikk her eller ring 69319911!