Personlig trening fungerer!

Sliter du med motivasjonen? Prøvd å starte trening tidligere uten å lykkes? Trener du allerede, men uten å oppnå de resultater du ønsker? Uansett – en personlig trener (PT) kan være løsningen! Vi tilbyr vi personlig trening som enkelttimer, pakketilbud på PT, og kombinasjonspakker med trening og behandling. Vi tilbyr også personlig trening i små grupper (PT-gruppe). Cathrine Back tar deg vel i mot!

Studier viser at de som trener med personlig trener, oppnår større fremgang både hva gjelder styrke, utholdenhet, muskeltilvekst og fettreduksjon enn de som trener uten PT. Bruk en PT for å komme i gang, periodevis for å booste motivasjon og optimere teknikk eller som en kontinuerlig prosess på vei mot ditt mål. Treningen foregår med bruk av egen kroppsvekt, slynger, vekter, balanseballer, i sal – eller hvorfor ikke iblant ute i Bratliparken? Uansett hva ditt mål med treningen er, finner vi i fellesskap frem til en plan.

Cathrine har lang erfaring fra treningsbransjen og vet hva som kreves. Enten du er profesjonell stillesitter, toppidrettsutøver eller noe midt i mellom – ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva hun kan hjelpe deg med!

Test gjerne også å kombinere personlig trening med et gruppetreningsparti – f.eks. Flex & Flow!