Seniortrening med naprapat på Fredrikstad Rygg- og Leddsenter

Seniortrening…

…eller trening for godt voksne om du vil – er åpen for alle som ønsker å komme i form! Navnevalget gjenspeiler gruppen vi primært ønsker å nå ut til: Deg som er 60+ eller føler deg slik, men vi er selvsagt åpne for regelbrudd!

Trenger du å komme i gang? Få kroppen i bevegelse, tøye, bøye og kanskje bli litt sterkere? Har du blitt pensjonist og trenger et lite dytt for å komme deg ut?

Da skal du holde av tirsdager kl 11!

Denne treningen fungerer for alle: Har du ett eller flere problemområder tilpasser vi øvelsen til deg. Det er alltid noe vi kan gjøre!

Det er rom for alt på denne timen. Svette, pusting og latter. Det viktigste er at vi er i bevegelse – da har vi allerede kommet mye lengre enn de som sitter i sofaen!

Vi legger opp til en god miks av styrke, bevegelighet, balanse, og kondisjon – uten hopp og sprett. Treningen arrangeres som et kurs på syv uker, men drop-in timer er også mulig. Treningene varer ca 50 minutter. Velkommen!

Trening har som kjent en mengde positive effekter og det er aldri for sent å begynne! For godt voksne vil også helsegevinstene ved trening være større enn for yngre – og effektene kommer ofte raskt! Muskelstyrken når gjerne sitt maksimale nivå ved 20-30-årsalderen. De neste 20-30 årene skjer det ingen store forandringer , men rundt 50-60-årsalderen reduseres muskelstyrken betydelig om man ikke trener.  Trening reduserer fedme, blodtrykk og risiko for sykdommer som lungesykdom, slag, hjertesykdom, diabetes, kreft og ulike skader. Fysisk aktivitet vil også forebygge benskjørhet, bevare muskelmassen og forebygge ulike leddplager og belastningslidelser.   Så lite som 30 min styrketrening én gang per uke, reduserer risiko for hjerte- og karsykdom med 23%! Går man raske turer på 30 min hver dag, reduserer man bare risikoen med 18%…

Treningen gjennomføres i liten gruppe slik at vi har mulighet til å kontrollere teknikk underveis og ha større fokus på DEG! Dette, sammen med kartleggingen, gjør at du kan føle deg sikker på at treningen er effektiv og trygg. Kun 20% av befolkningen er aktive nok. La oss hjelpe deg til en mer aktiv og friskere hverdag!

Priser: 1400kr for syv uker. Drop in 250kr/trening.

Ta kontakt på 69319911 eller klikk her for mer informasjon og påmelding!