Cathrine Back 2

Da har vi gleden av å introdusere nok et nytt ansikt hos FRL: Personlig trener Cathrine Back starter hos oss!  Veldig mange kjenner igjen denne jenta fra SATS, Elixia, Evo og Spenst. Cathrine har jobbet som PT på fulltid de siste åtte årene, og er bl.a. utdannet personlig trener, treningsveileder og kostholdsveileder fra Norges Idrettshøyskole. Hun har også medisin grunnfag fra Atlantis Medisinske Høyskole.

Hun er spesielt opptatt av å se helheten. God helse er så mye mer enn bare å trene hardt og følge en bestemt diett: Det handler om å finne en balanse i hverdagen!

Hos FRL skal Cathrine som tidligere selvsagt tilby personlig trening, én-til-én eller i små grupper. Hun skal også ha gruppetimer som dekker de fleste behov, både før og etter jobb. Det legges opp til sirkeltrening for alle nivåer (enkel, men effektiv trening!), trening rettet mot gravide – og også mor/barn-timer, samt timer inspirert av yoga, Pilates og funksjonell styrketrening. Et spennende livsstilskurs ligger også i støpeskjeen, og nært samarbeid med naprapatene er selvfølgelig! Detaljert timeplan kommer snart.

Cathrine ønsker deg velkommen til FRL – og vi ønsker Cathrine hjertelig velkommen til oss! Vi har nå to dyktige PTer hos oss; Cathrine og Siv Nilsrud!  

Les mer på www.aktivitetisentrum.no Foto: Hilde Brevig // ArtOfHildeBrevig

Publisert 2. august, 2016

Del med andre!