Velkommen til en frisk høst her på Fredrikstad Rygg- og Leddsenter! I likhet med januar er høsten en periode mange «tar seg i nakken» for bl.a. å bedre helsen. I herredshuset står mulighetene i kø i høst for å hoppe på toget!

Alle naprapatene er tilbake fra ferie – fulle av energi og entusiasme! Behøver du hjelp med rygg, nakke, skulder, hoft, fot eller hva det skulle være; ta gjerne kontakt for behandling! Laserbehandling er siste tilskudd på våre tilbud – prøv det mot både akutte- og langvarige plager! Utover naprapatbehandling og laser, tilbyr vi også trykkbølgebehandling, medisinsk akupunktur, artroseskole, behandling av barn og tilpasning av innleggssåler. Vi tilpasser selvsagt også individuelle treningsprogram for deg og dine forutsetninger. Velkommen skal du være!

På treningsfronten er det også full fart, yoga og Pilateskursene er i gang (2 ledige plasser på Pilates med naprapat). Cathrine Back tilbyr PT-timer med pakketilbud for deg som virkelig vil komme i gang og neste uke er det oppstart for nyheten Flex & Flow! Ta kontakt for påmelding! Dette er en yogainspirert time som utover yoga også blander inn elementer fra Pilates og tradisjonell bevegelighetstrening. Anbefales! Ellers tilbys sirkeltrening, barseltrening, Step og forbrenning+mage/hofter. Se her for fullstendig timeplan!

Hilsen naprapat Kari Anne, Kaja og Lars

Publisert 30. august, 2017

Del med andre!