Ansatt i FRL Siv

Naprapatene på Fredrikstad Rygg- og Leddsenter ønsker også  Siv Nilsrud som ny medarbeider på klinikken! Siv er utdannet personlig trener, rehabiliteringstrener og massør via Akademiet for personlig trening. Siv har jobbet med trening siden 1999 og er sertifisert gruppetreningsinstruktør via SATS og ELIXIA. Hun har mange års erfaring og kjører alt fra sykkeltimer til styrketimer og dansetimer. Hun har jobbet mye med trening for seniorer og gravide/barsel og er i tillegg sertifisert TRX instruktør. Velkommen til FRL, Siv!

Hos FRL vil Siv tilby massasjetimer, treningsveiledning individuelt og gruppetrening, alt i tett samarbeid med naprapat. Allerede i månedsskiftet august/september starter første kurs opp og vi vil utover kunne tilby gruppetrening innen flere ulike kategorier: «Godt voksen», «Bevegelighet» og «TRX» (slyngetrening) er det allerede ryddet plass til i skjemaet. Med Siv på plass vil vi også tilby individuell treningsveiledning/personlig trening og har bl.a. laget en «Kom i gang-pakke» som inkluderer en kartleggingssamtale/tester, oppsett av treningsprogram og en personlig veiledningstime. Videre oppfølging kan du selvsagt få dersom du ønsker dette, eller du kan fortsette å trene programmet hjemme eller på et treningssenter.

Utfyllende info om de ulike timene og info om tider kommer snart. Følg med her og på Facebook!

I dagens stillesittende samfunn er bevissthet rundt fysisk aktivitet viktigere enn noen gang. Forskning beviser også viktigheten av trening for forebygging og rehabilitering av ulike smertetilstander. Mange studier påpeker samtidig tilleggseffekten av å kombinere trening med behandling. Hos FRL kan du nå altså få både naprapati, trykkbølgebehandling, medisinsk akupunktur, massasje, coaching og trening. Velkommen!

Publisert 3. august, 2015

Del med andre!