Januar og februar er tilbakelagt og har vært hektiske kursmåneder for naprapatene på FRL. Kontinuerlig kompetanseøkning er viktig for å tilby best mulig behandling og oppfølging. Og gir oss muligheter til å finslipe og fokusere på vår spisskompetanse og våre interesseområder. Kaja og Kari har nå fullført en kursrekke i Pilates med siste delkurs i januar. De har også deltatt på kurs i MammaMage – trening av kjernemuskler etter graviditet, samt MammaGravid – trening under svangerskap.

Vi kommer derfor snart til å tilby Pilates i salen vår – i små grupper under kyndig veiledning av naprapater. Pilates RyggRehab har oppstart 10/3. Nye yogakurs er også rett rundt hjørnet, og vår yogainstruktør Therese kommer snart med detaljert tidsplan på dette. TA KONTAKT FOR INFO OG PÅMELDING!

Lars har deltatt på kurs i leddbehandling/manipulasjon med spesielt fokus på nakke, bekken og fot, og kurs i klinikkdrift og kommunikasjon. Begge kurs særdeles matnyttige i hverdagen som naprapat!

Energi og motivasjon er som alltid på topp, spesielt etter nyvunnen kunnskap! Ta gjerne kontakt dersom du ønsker hjelp med din kropp!

Publisert 1. mars, 2015

Del med andre!