rehabiliteringstrening

I dagens stillesittende samfunn er bevissthet rundt fysisk aktivitet viktigere enn noen gang. Forskning beviser også viktigheten av trening for forebygging og rehabilitering av ulike smertetilstander.

Mange studier påpeker samtidig tilleggseffekten av å kombinere trening med manuell behandling. Naprapaten har tradisjonelt jobbet mest med treningsveiledning i form av råd om hjemmeøvelser.

Vi på FRL har tatt et steg lenger og kan tilby våre kunder trening som en del av behandlingen, eller som rene treningstimer dersom dette er hensiktsmessig. Trening tilbys individuelt og i grupper. Med personlig trener, med naprapat eller i kombinasjon med naprapatbehandling. Se vår timeplan her!

Rehabiliteringstrening er ofte et ledd i naprapatiens betydning «korrigere årsak til smerte» – svake strukturer styrkes, stive strukturer blir mer mobile slik at kroppen jobber mer balansert. Målsetningen er at kroppen skal tåle mer belastning uten smerter. Avhengig av type skade og hvilken fase du er i, bruker vi hjelpemidler som hantler, kettlebells, vektstenger, strikker, trekkapparater, slynger, balanseballer, BOSU og selvsagt det enkleste – egen kroppsvekt. Isometrisk trening, dynamisk trening, eksentrisk trening, tung rolig styrketrening, Neurac, motorkontroll, balansetrening, bevegelighetstrening osv er eksempler på treningsmetoder som settes inn mot DINE svake lenker – til rett tid. Hatt plager lenge? Da er det også rett tid for å ta tak i problemet : Kontakt naprapat og Fredrikstad Rygg- og Leddsenter i dag! Ring oss på 69319911, send mail på firmapost@frl.no eller bruk kontaktskjemaet her!